Over ons

44%
26%
14%
16%

Training

Een kleine groep medewerkers in een halve cirkel, de trainer in het midden. Rechtstreeks contact, hoge interactie. Iedere deelnemer voelt zich persoonlijk gecoached. Elke interactie neemt slechts enkele minuten in beslag. De groep bepaalt welke antwoorden de beste reacties genereren. De trainer wendt zich telkens tot een andere medewerker. Deze trainingsaanpak inspireert uw medewerkers tot reflectie en verandert visies en vastgeroeste gewoontes.

Coaching

Niet leren, maar inzicht laten verwerven passioneert ons. Iedereen heeft talenten, slechts sommigen weten deze talenten tot ontwikkeling te laten komen. Oplossingen en wijsheid zijn vaak aanwezig, ze moeten enkel geprikkeld worden. Inspireren is ons vak. Doel is de coachee zelf tot inzichten en oplossingen te brengen zodat deze beter verankerd blijven in zijn motivaties, authenticiteit en werkomgeving.

Behaviour

Wij zijn gecertifieerd voor psychometrische testen zoals Insights en DiSC, ook voor bevragingen over leiderschapsstijlen (Situationeel Leiderschap, Input- Output-leiderschap). Verder beschikken we over tal van dashboards die gebruikt worden om na observaties van team meetings of na fieldcoachings de prestaties van uw medewerkers te visualiseren. Uiteraard kunnen de dashboards op maat van uw noden en wensen ontworpen worden.

Workshops

Waarom zijn apen dol op bananen, hebben konijnen zoveel sex en bijten draken vaak? Benieuwd? In een anderhalf uur durende workshop geven wij u praktische tips over delegeren, verkoop, leiderschap of communicatie. Een ideale kick-off van een seminarie of een event voor uw klanten. Dankzij gebruik van humor, metaforen en anekdotes blijven de aangebrachte tips zeker bij zodat ze de volgende dag reeds kunnen toegepast worden.

Waarom wij?

Onze trainingen worden op maat ontworpen, zijn sterk interactief en praktijkgericht. De training of coaching is geen doel op zich, wij focussen op betere resultaten. Van bij de kennismaking hebt u één contactpersoon en keuze uit 6 trainers, elk met zijn / haar expertise. Alle medewerkers worden getraind en permanent gecoacht door Rik Moons, die 25 jaar ervaring omzet in een boeiende en inspirerende stijl.

Team

  • slider content 3

Rik Moons

Rik zet 25 jaar industrie-ervaring om in concrete en toepasbare tips en verpakt die als geen ander met humor en anekdotes in een krachtige en boeiende stijl. De door hem aangeboden inzichten en werkmethoden zijn niet enkel vernieuwend, maar bovenal praktisch realiseerbaar. Naast zijn activiteiten als trainer-coach in het bedrijfsleven doceert hij ook leiderschap, management en communicatie aan de universiteiten te Gent (Faculteit Farmacie) en Brussel (KUL-associatie).

Anja Vangaver

Anja zorgt ervoor dat uw trainingstraject op maat, nauwgezet en correct wordt uitgevoerd. Ze volgt ieder project van offerte over planning tot factuur en is dus naast Rik uw vaste contactpersoon.

Thi Phuong Vo

Door haar ervaringen binnen Internal Sales, als Senior Accountmanager, Business Development Manager en Project Manager … kon Phuong zich al ruim bekwamen in training en coaching. De laatste jaren is Phuong vooral actief binnen de pharma-sector. Met een positieve ingesteldheid, een no nonsense aanpak en een vleugje humor weet ze zich perfect aan te passen aan de leefwereld van haar coachees.

Hans Swinnen

Het leven van Hans draait rond communicatie. Hij is leergierig, enthousiast en resultaatgericht. Dankzij zijn jaren ervaring binnen sales, weet hij nu zijn passie en kennis binnen sales en coaching met uw team te delen.

Joris Wyckmans

Joris heeft één grote passie: mensen en bedrijven laten groeien. Hij is ervan overtuigd dat mindset en gedrag kan veranderd worden waardoor medewerkers optimaler presteren, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en gelukkiger worden in hun job. Zijn uitgebreide ervaring en expertise als docent - verkoper - leidinggevende - coach en trainer helpen hem hierbij.

Aurélien Vassart

La communication est un art qu'Aurélien développe avec succès depuis 10 ans dans le domaine de la vente. Véritable acteur de terrain orienté performance, il met quotidiennement en pratique ses propres conseils et enrichit constamment son approche. Certifié en gestion de la créativité, sa méthode traduit chaque difficulté en opportunité. Ses interventions sont animées d'enthousiasme, d'authenticité et d'efficacité.

Anne Derck

Pendant plus de 15 ans, Anne a démarché des clients et des prospects pour l’industrie pharmaceutique. Aujourd’hui, certifiée « Formatrice Professionnelle pour Adultes », elle dispense ses formations avec le souci constant d’illustrer et de questionner pour que chaque concept soit parfaitement assimilé par les participants. Coach enthousiaste, elle axe sa communication sur la confiance et l’adaptation au potentiel de chacun pour lui permettre d’atteindre ses objectifs. Attention, sa motivation, son humour et son énergie sont particulièrement contagieux !

Sabrina Cordona

Sabrina heeft een jarenlange ervaring in sales. Ook als docente in het volwassenenonderwijs deelt ze haar vakkennis in communicatie en verkoop. Haar inzet, empathie en luisterend oor tilt mensen naar een hoger niveau.

KMO-portefeuille

MoonsManagement is een erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille.

onze referenties

boehringer
janssen
ug
audi