Over ons

44%
26%
14%
16%

Training

Een kleine groep medewerkers in een halve cirkel, de trainer in het midden. Rechtstreeks contact, hoge interactie. Iedere deelnemer voelt zich persoonlijk gecoached. Elke interactie neemt slechts enkele minuten in beslag. De groep bepaalt welke antwoorden de beste reacties genereren. De trainer wendt zich telkens tot een andere medewerker. Deze trainingsaanpak inspireert uw medewerkers tot reflectie en verandert visies en vastgeroeste gewoontes.

Coaching

Niet leren, maar inzicht laten verwerven passioneert ons. Iedereen heeft talenten, slechts sommigen weten deze talenten tot ontwikkeling te laten komen. Oplossingen en wijsheid zijn vaak aanwezig, ze moeten enkel geprikkeld worden. Inspireren is ons vak. Doel is de coachee zelf tot inzichten en oplossingen te brengen zodat deze beter verankerd blijven in zijn motivaties, authenticiteit en werkomgeving.

Behaviour

Wij zijn gecertifieerd voor tal van psychometrische testen zoals DiSC, OPQ, 360°-evaluatie. Verder beschikken we over tal van dashboards die gebruikt worden om na observaties van team meetings of na fieldcoachings de prestaties van uw medewerkers te visualiseren. Uiteraard kunnen de dashboards op maat van uw noden en wensen ontworpen worden.

Workshops

Waarom zijn apen dol op bananen, hebben konijnen zoveel sex en bijten draken vaak? Benieuwd? In een anderhalf uur durende workshop geven wij u praktische tips over delegeren, verkoop, leiderschap of communicatie. Een ideale kick-off van een seminarie of een event voor uw klanten. Dankzij gebruik van humor, metaforen en anekdotes blijven de aangebrachte tips zeker bij zodat ze de volgende dag reeds kunnen toegepast worden.

Waarom wij?

Onze trainingen worden op maat ontworpen, zijn sterk interactief en praktijkgericht. De training of coaching is geen doel op zich, wij focussen op betere resultaten. Van bij de kennismaking hebt u één contactpersoon en keuze uit 3 trainers, elk met zijn / haar expertise. Alle medewerkers worden getraind en permanent gecoacht door Rik Moons, die 25 jaar omzet in een boeiende en inspirerende stijl.

Team

  • slider content 3
Rik Moons

Rik zet 25 jaar industrie-ervaring om in concrete en toepasbare tips en verpakt die als geen ander met humor en anekdotes in een krachtige en boeiende stijl. De door hem aangeboden inzichten en werkmethoden zijn niet enkel vernieuwend, maar bovenal praktisch realiseerbaar. Naast zijn activiteiten als trainer-coach in het bedrijfsleven doceert hij ook leiderschap, management en communicatie aan de universiteiten te Gent (Faculteit Farmacie) en Brussel (KUL-associatie).

Anja Vangaver

Anja zorgt ervoor dat uw trainingstraject op maat, nauwgezet en correct wordt uitgevoerd. Ze volgt ieder project van offerte over planning tot factuur en is dus naast Rik uw vaste contactpersoon.

Thi Phuong Vo

Door haar ervaringen binnen Internal Sales, als Senior Accountmanager, Business Development Manager en Project Manager … kon Phuong zich al ruim bekwamen in training en coaching. De laatste jaren is Phuong vooral actief binnen de pharma-sector. Met een positieve ingesteldheid, een no nonsense aanpak en een vleugje humor weet ze zich perfect aan te passen aan de leefwereld van haar coachees.

Hans Swinnen

Het leven van Hans draait rond communicatie. Hij is leergierig, enthousiast en resultaatgericht. Dankzij zijn jaren ervaring binnen sales, weet hij nu zijn passie en kennis binnen sales en coaching met uw team te delen.

KMO-portefeuille

MoonsManagement is een erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille.

onze referenties

boehringer
janssen
ug
audi