Skip to main content

KMO-portefeuille?

wat?

De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid die Vlaamse kmo’s wil ondersteunen. Met deze steunmaatregel kunnen diensten betaald worden die de bedrijfsvoering bevorderen, zoals opleidingen van MoonsManagement. Wij informeren u graag welke opleidingen hiervoor in aanmerking komen.

voor wie?

Voor zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s die aan de oplegde voorwaarden voldoen. Meer info hierover vind je hier.

MoonsManagement bvba
geregistreerd dienstverlener
DV.O216690
Jan Frans Vonckstraat 19
9310 Baardegem
rik.moons@moonsmanagement.be
+32 475 61 37 05
anja.vangaver@moonsmanagement.be
+32 476 52 26 59

kmo portefeuille stappenplan

Dit boek zit boordevol praktische tips, het leerde me hoe ik meer uit mijn team kan halen. Ik laat het boek op mijn bureau liggen om er af en toe opnieuw in te bladeren, vooral voor ik iets belangrijks met mijn team ga communiceren.

Jan De BuckGeneral Manager Light Gallery at Signify
Lees meer