Skip to main content

Meet Our Team

Iedereen heeft zijn eigen stijl en expertise, maar alle medewerkers worden permanent getraind en gecoacht door Rik, die 25 jaar ervaring omzet in een boeiende en inspirerende stijl. 

Rik Moons

Rik Moons

Rik zet 25 jaar industrie-ervaring om in concrete en toepasbare tips en verpakt die als geen ander met humor en anekdotes in een krachtige en boeiende stijl. De door hem aangeboden inzichten en werkmethoden zijn niet enkel vernieuwend, maar vooral praktisch realiseerbaar. Naast zijn activiteiten als trainer-coach in het bedrijfsleven doceert hij ook leiderschap, management en communicatie aan de universiteiten te Gent (Faculteit Farmacie) en Brussel (KUL-associatie).

Anja Vangaver

Anja zorgt ervoor dat jouw trainingstraject op maat, nauwgezet en correct wordt uitgevoerd. Ze volgt ieder project van offerte over planning tot factuur en is dus naast Rik jouw vaste contactpersoon.
Anne Derck

Anne Derck

Pendant plus de 15 ans, Anne a démarché des clients et des prospects pour l’industrie pharmaceutique. Aujourd’hui, certifiée « Formatrice Professionnelle pour Adultes », elle dispense ses formations avec le souci constant d’illustrer et de questionner pour que chaque concept soit parfaitement assimilé par les participants. Coach enthousiaste, elle axe sa communication sur la confiance et l’adaptation au potentiel de chacun pour lui permettre d’atteindre ses objectifs. Attention, sa motivation, son humour et son énergie sont particulièrement contagieux!
Hans Swinnen

Hans Swinnen

Het leven van Hans draait rond communicatie. Hij is leergierig, enthousiast en resultaatgericht. Dankzij zijn jaren ervaring binnen sales, weet hij nu zijn passie en kennis binnen sales en coaching met jouw team te delen.
Tim Vanmarcke

Tim Vanmarcke

Tim is van jongs af aan gebeten door leren en ontwikkelen.
Mede dankzij zijn basisdiploma lichamelijke opvoeding mag je veel actie en beweging verwachten tijdens een training.
Ondertussen bouwde hij een ruime ervaring op dankzij 20 jaar lesgeven in het hoger onderwijs en meer dan 10 jaar training en opleiding geven bij zowel profit als non-profit organisaties.
Tim bekwaamde zich in provocatief coachen, waardoor connectie, humor en uitdaging nooit ver weg zijn. Leiderschap, psychologische veiligheid en coaching zijn de stokpaardjes van Tim.

KMO-portefeuille

MoonsManagement is geregistreerd dienstverlener binnen de KMO-portefeuille.

Meer info ?