Meet Our Team

Iedereen heeft zijn eigen stijl en expertise, maar alle medewerkers worden permanent getraind en gecoacht door Rik, die 25 jaar ervaring omzet in een boeiende en inspirerende stijl. 

Rik Moons

Rik Moons

Rik zet 25 jaar industrie-ervaring om in concrete en toepasbare tips en verpakt die als geen ander met humor en anekdotes in een krachtige en boeiende stijl. De door hem aangeboden inzichten en werkmethoden zijn niet enkel vernieuwend, maar vooral praktisch realiseerbaar. Naast zijn activiteiten als trainer-coach in het bedrijfsleven doceert hij ook leiderschap, management en communicatie aan de universiteiten te Gent (Faculteit Farmacie) en Brussel (KUL-associatie).

Anja Vangaver

Anja zorgt ervoor dat jouw trainingstraject op maat, nauwgezet en correct wordt uitgevoerd. Ze volgt ieder project van offerte over planning tot factuur en is dus naast Rik jouw vaste contactpersoon.
Thi Phuong Vo

Thi Phuong Vo

Door haar ervaringen als Senior Accountmanager, Business Development Manager en Project Manager kon Phuong zich ruim bekwamen in training en coaching. De laatste jaren is zij vooral actief binnen de farma-sector. Met een positieve ingesteldheid, een no nonsense aanpak en een vleugje humor weet ze zich perfect aan te passen aan de leefwereld van haar coachees.
Joris Wyckmans

Joris Wyckmans

Joris heeft één grote passie: mensen en bedrijven laten groeien. Hij is ervan overtuigd dat mindset en gedrag kunnen veranderd worden waardoor medewerkers optimaler presteren, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en gelukkiger worden in hun job. Zijn uitgebreide ervaring en expertise als docent, verkoper, leidinggevende, coach en trainer helpen hem hierbij.
Anne Derck

Anne Derck

Pendant plus de 15 ans, Anne a démarché des clients et des prospects pour l’industrie pharmaceutique. Aujourd’hui, certifiée « Formatrice Professionnelle pour Adultes », elle dispense ses formations avec le souci constant d’illustrer et de questionner pour que chaque concept soit parfaitement assimilé par les participants. Coach enthousiaste, elle axe sa communication sur la confiance et l’adaptation au potentiel de chacun pour lui permettre d’atteindre ses objectifs. Attention, sa motivation, son humour et son énergie sont particulièrement contagieux!
Hans Swinnen

Hans Swinnen

Het leven van Hans draait rond communicatie. Hij is leergierig, enthousiast en resultaatgericht. Dankzij zijn jaren ervaring binnen sales, weet hij nu zijn passie en kennis binnen sales en coaching met jouw team te delen.

KMO-portefeuille

MoonsManagement is geregistreerd dienstverlener binnen de KMO-portefeuille.

Meer info ?