Skip to main content
How can we help you?

Een overzicht van onze meest gevraagde thema’s.

Elke samenwerking start met een voorbereidend gesprek waarin we vooral luisteren naar jouw behoeften. Op basis daarvan stellen wij een trainingstraject voor, dat kan bestaan uit training, individuele coaching, field coaching of een combinatie hiervan.

Onze trainingen zijn sterk interactief en praktijkgericht. De training of coaching is geen doel op zich, wij focussen op betere resultaten. Van bij de kennismaking hebt u één contactpersoon en keuze uit 6 trainers, elk met zijn / haar expertise.

De drijvende kracht achter jouw onderneming. We overlopen het verkoopproces van voorbereiding tot afsluiting en opvolging via verschillende modules. Of we focussen op één module, waar jij op dat moment nood aan hebt.

Naast het geven van training, kunnen we jouw teamleden ook individueel begeleiden, door observaties tijdens klantenbezoeken en gerichte coaching nadien. Uit deze field coaching kan duidelijk worden waar de noden voor de volgende training liggen.

Lees meer

Wat is het verschil tussen een manager en een leider? Zorg ervoor dat jij jouw team op de juiste manier aanstuurt en creëer meer betrokkenheid, zelfstandigheid en zelfzekerheid bij jouw medewerkers. 

Rik Moons is gecertifieerd “Blanchard-International, Belgium Resource trainer” en leert jou alles over de 4 leiderschapsstijlen en hoe je die inzet.

Lees meer

Communicatie is alles. Zelf als je niet praat, communiceer je non-verbaal. Tijdens een vergadering, onderhandeling, speech, presentatie is de manier waarop je praat, hoe je je gedraagt, wat je zegt en hoe je dit presenteert belangrijk.

Lees meer

KMO-portefeuille

MoonsManagement is geregistreerd dienstverlener binnen de KMO-portefeuille.

Meer info ?